8. Srečanje Tomos 2014

0

Vse zainteresirane obveščamo, da je število prijavljenih doseglo omejitev tako, da prijava ni več možna.

Društvo ljubiteljev starodobnih vozil in plovil Istra-ADRIA Classic iz Kopra, prireja v sodelovanju z tovarno TOMOS d.o.o. iz Kopra in avto šolo CAPRIS,

8. srečanje motornih koles TOMOS IN TOMOS – PUCH

v soboto 19.4.2014.

Dobimo se na parkirišču tovarne TOMOS d.o.o  med 8.00 in 9.30 uro.

Ogledali si bomo tovarno Tomos in se nato popeljali po progi v dolžini 75 km. Prva skupina vozil starta ob 9.30 uri, ostale skupine štartajo v razmaku 5 minut.

Pot pelje skozi Olmo do prvega postanka Rifugio bar. Nadaljevali bomo z vožnjo proti mejnemu prehodu Dragonja, in se ustavili v Bujah (ne pozabite na osebni dokument za prečkanje državne meje!). Po okrepitvi bomo z vožnjo nadaljevali proti Luciji in se ustavili v Marini Portorož. Pot bomo nadaljevali do Izole kjer bomo naše mopede postavili na ogled. Z potjo bomo zaključili pred tovarno Tomos. Med potjo bomo poskrbeli za zanimive spretnostne preizkušnje.

Prijavijo se lahko vsi ljubitelji koles s pomožnim motorjem in motornih koles TOMOS in TOMOS-PUCH od petdesetih let preteklega stoletja do leta 1988.

Startnina za voznika znaša 35€, za sovoznika 25€.

NA DAN PRIREDITVE BO ŠTARTNINA ZA VOZNIKA 40€ IN 35€ ZA SOVOZNIKA

Poskrbljeno bo za pestro tekmovalnost, zabavo, kulinariko in pokale za najboljše. 

Za morebitne informacije Vam je na voljo SANDI FIKON tel.: 00386(0) 41 545786, e-pošta: adriaclassic@gmail.com

Št. mest je omejeno na 200 udeležencev. Organizator si pridružuje pravico zavrniti prijavnico in s tem onemogočiti sodelovanje na prireditvi.

Leave A Reply